Nimi: Juho Virkkala

Ammatti: Tuulilasiasentaja / Media puuhamies

Syntymävuosi: 1988

Pituus: 167cm

Paino: 82kg

Harrastettuja vuosia: 19

Drifting vuosia: Kilpailijana 0 Harrastajana 3

Saavutukset: Yksi Street kisa sija 4.

 

Eli 29v Kaustiselta alunperin kotosin oleva kaiffari, muuttanut sittemmin Tampereelle (2013). Aloitin autojen kanssa tuusaamisen 11 vuotiaana (Vauxhall Chevette -78) ja muistan ekan sivuluisun kuin eilisen, se oli hienointa koskaan! Sen jälkeen autoja on ollut varmaan lähes 40kpl kaikkiaan, tosin nyt viimeisimpinä vuosina ovat olleet samat lähinnä mitä nyt talviautot vaihtelee…

2012 vuonna ostin ekan takavetosen ahdetun japsin ja se oli sit sitä rakkautta ensi silmäyksellä (200sx S13) kun auto lahos jo kotimatkalle (CA18DET). Venttiili kieroon, männänrenkaat palo jne. Hauskaa siinä oli että oli kk päähän matkalla varattu aika maalarille… Nooh se nyt ei tuottanut edes pahoja ongelmia tehdä täysin paskasta priima reilussa kuukaudessa.

Mikäs minusta tekee sitten erilaisen? Ehkä se, että olen tottunut siihen että mitään tässä maailmassa ei saa ilmaiseksi. Olen joutunut taistelemaan AINA ja ihan joka asian kanssa. Se on ehkä jo muodostunut jonkinlaiseksi ”läpäksi” kun mulla menee hommat hieman aina vaikeimman kautta. Mutta se ei välttämättä ole mitenkään huono, koska ne onnistumisen tunteet on sitten hivenen suurempia.